Diensten en activiteiten

Elke zondag komt de Gemeente om 9:30 uur bij elkaar. Tijdens de dienst is er voor de kinderen van de basisschool zondagschool en is er creche onder de naam “King Kids” voor de allerkleinsten. De tieners van de klassen 1 t/m 4 komen om de drie weken bij elkaar bij de tienerdienst, net als de jeugd van 17 jaar en ouder tijdens de jeugdclub. Tijdens de dienst wordt de zangdienst begeleid door onze band Devotion. Na elke dienst is er de gelegenheid om na te spreken onder het genot van koffie of thee.

Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende diensten in de gemeente. Zo is er iedere vierde zondag van de maand een praise-avond. Deze avonden beginnen om 19.30 uur. Tijdens deze avonden is er vaak wel iets bijzonders zoals: drama, dans of een stukje film o.i.d. Wij zouden u graag ontmoeten op één van deze avonden.

Daarnaast worden er enkele keren per jaar specials georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de paas-, en kerstspecials. Deze specials worden telkens op onze Facebook pagina aangekondigd