Discipelschap

Discipelschapsgroepen zijn kleine groepen waarin de Bijbel wordt bestudeerd en de deelnemers leren hoe ze de principes en waarheden die ze leren in hun dagelijks leven kunnen toepassen. De groepen zijn vaak geleid door een ervaren leider die de groep helpt om de Bijbel te begrijpen en de toepassing ervan in hun leven te ontdekken. Maar de nadruk ligt er vooral op om dit met elkaar te doen.

Discipelschapsgroepen zijn een waardevolle manier om de Bijbel te bestuderen en te leren hoe we ons geloof in ons dagelijks leven kunnen toepassen. Ze helpen ons om onze relatie met God te verdiepen en ons geloof praktisch te maken. Door in een kleine groep te leren, krijgen we ook de kans om elkaar te steunen en te bemoedigen.

Als je op zoek bent naar meer verdieping in jouw geloof en de Bijbel, dan zou een discipelschapsgroep een geweldige keuze voor jou kunnen zijn. Er zijn veel verschillende discipelschapsgroepen beschikbaar, dus er is er waarschijnlijk wel één die bij jou past.

Het is ook mogelijk om binnen de gemeente een eigen groep te starten. Neem dan even contact op met iemand van de oudstenraad. Die helpen je graag op weg met tips en indien nodig geschikt materiaal.

Discipelschapsgroepen kunnen een krachtige manier zijn om je geloof te verdiepen en je te helpen om jegeloof in jouw dagelijks leven toe te passen. Neem de stap en zoek een groep of start een eigen groep, het zal je geloof en leven verrijken.