King's Kids (0-4 jaar)

Kingkids, dat zijn wij! Een groep kinderen van 0 tot 4 jaar. Elke zondag komen we bij elkaar om te spelen, te zingen, te luisteren naar een verhaaltje, te knutselen en… te praten. We zijn een hartstikke gezellige groep kinderen.

Om 9.00 uur zijn de eersten van ons er al. We kunnen niet wachten om te gaan knutselen. Elke zondag hebben we 4 hele leuke mensen die op ons willen passen en met ons willen spelen. Eerst gaan we altijd even spelen totdat iedereen er is. We mogen zelf altijd weten waar we mee gaan spelen (poppen, puzzels, blokken, boekje lezen, enz). Om ongeveer 9.45 gaan we dan iets leuks doen bij de tafel. We gaan wel eens verven, kleien, kleuren, knippen en plakken of we maken met allemaal muziekinstrumenten muziek. Het is heel erg leuk. Als we klaar zijn met knutselen ruimen we de tafel op en gaan we bij de tafel zitten om een koekje te eten en wat te drinken. Als we dat op hebben gaan we weer spelen. Als wij, de peuters, naar de wc moeten, gaat er altijd iemand van de oppas mee. Om ongeveer 10.45 uur komen de pappa’s en mamma’s ons al weer ophalen. Soms vinden we dat helemaal niet leuk, want dan moeten we bij onze vriendjes weg. Gelukkig duurt het maar een week voordat we ze weer zien.

Er zijn bij ons natuurlijk ook kleine baby’s. Die krijgen, als ze zin in eten hebben, van een oppas de fles. En natuurlijk een schone luier! Als ze huilen mogen ze op schoot bij iemand van de oppas, maar vaak slapen de kleine baby’s.

Als de baby’s wakker zijn, spelen ze wel in de box. Dat vinden wij als peuters heel leuk om te zien en we kijken dan ook wel eens over het randje van de box. Als je het heel leuk vindt om eens bij ons te komen kijken, kan dat gerust. Neem je ouders maar gewoon mee, want zij kunnen naar de eigen dienst. En daar is het ook heel leuk!